Menu’s

Delice Menu 1

Delice Menu 2

Delice Menu 3

 

 

Koude hapjes

Mozarellaspiesje zongedroogde tomaat en pesto
Bruchetta van tomaat en serrano
Breydelmousse & huisgemarineerde haring
Krokantje met Brie en zalm
Oester

 

Warme hapjes

Gegratineerde oester
Mini - Croque
Gebakken zuiderse scampi
Huisbereide mini-garnaalkroket
Ovenhapjes (5 stuks)
Mini-Hamburger
Kippenboutjes (5st)

 

Koude voorgerechten

Traag gegaarde Zalm “Belle Vue”
Carpaccio van Witblauw – tomaat – rucola – balsamico
Gerookte eendenborst met honingvinaigrette
Halve kreeft – tomaat – rucola – crème van graanmosterd

 

Soepen ( 1 liter per 3 personen )

Butternutsoep met rode curry (1L)
Zalmsoep – whisky (1L)
Tomatenroomsoep – scampi (1L)
Paprikasoep – noordzeegarnalen – koriander (1L)

 

Warme voorgerechten

Vispannetje – zalm – coquille – victoriabaars – noordzeegarnalen
Op vel gebakken schelvis – pompoencréme – venkel
Griet – geflambeerd witloof – ricard – gebrande wortel

 

Hoofdgerechten

Chateau briand – gegrild witloof – groene kool – wortelcrème
Parelhoen – geflambeerd witloof – pastinaak – wortel
Dunne lende van Limousin – groene kool – gebrand witloof
Kalkoenlapje – groenten garnituur – geroosterde kerstomaat
Traag gegaarde fazantfilet – gekarameliseerde spruiten – jonge wortel
Civet van hertenkalf – chocolade – gebakken appel en peer

 

Kreeftengerechten

Halve Kreeft
Volledige Kreeft

 

Aardappelgerechten ( 1 keuze bij alle hoofdgerechten inbegrepen )

Gebakken krielaardappelen
Puree
Verse kroketten
Aardappelgratin

 

Nagerechten

Moelleux van chocolade en crème Anglaise
Crèpe Suzette
Chocomousse
Crème brulée
Panna cotta

 

Koude buffetten

Vis buffet
Gemengd buffet vis/vlees

 

Voor de kids

Balletjes in tomatensaus
Kipfilet met appelmoes